HOME

Wie ben ik?

Tarieven

Foto's

Gratis proefles

Contact

 


Plezier beleven aan pianospelen staat voorop!
Dat is het belangrijkste wat ik mijn leerlingen wil meegeven. Het meeste plezier heb je als je stukken speelt die bij je passen, muziek waar jij van geniet. Dat kunnen dus vele stijlen zijn.

Ik geef les in klassiek, pop, jazz, licht klassiek, filmmuziek en op verzoek opwekkingsliederen. Van Bach tot Borsato!
Je kunt bij mij piano leren spelen via het klassieke notenbeeld, maar ook d.m.v. akkoorden. Zo leer ik je liedjes op een geheel eigen manier spelen die aansluiten bij jouw niveau.

Ook 4 mains spel komt aan bod in de les (en in de voorbereiding voor een voorspeelavond).

Zo kun je piano leren spelen op een manier die bij je past en met de muziek waar jij van houdt. Je leert namelijk van elke stijl iets! Ik geef les aan beginners en gevorderden van alle leeftijden, ook kun je bij mij terecht voor je voorbereiding voor het conservatorium (hoofdvak piano, schoolmuziek).

Erg leuk zijn de voorspeelavonden die ik twee keer per jaar organiseer.
Eén voorspeelavond is met alleen de leerlingen onder elkaar bij een leerling thuis, de andere voorspeelavond is op een locatie waar iedereen gaat optreden voor familie en vrienden. Beide keren zijn erg gezellig en inspirerend.

<< Terug

 

 

 

 


Enkele reacties van leerlingen:

Mirjam, 20 jaar: 'Als ik na pianoles naar huis fiets, hoor ik de muziek nog in mijn hoofd en voel ik een glimlach op mijn gezicht elke keer weer'.
Vincent,16 jaar: 'Ik vind dat Geanne op een fijne manier lesgeeft en goed gepast op het juiste niveau.'
Jonathan,11 jaar: 'Leuk, gezellig…en toch leren. Ik mag zelf mijn muziekstukken uitkiezen. Ik ben erg enthousiast en verheug mij elke week om weer naar pianoles te gaan'.

  


 
       
       
   

© Webdesign: H.v.d.Pol, 2014